TNTM Nerdy Fitness Vlog #23 Abs & Video Juegos

Pablo Gunner talks about being sore, abs workout, Anamanagucci, Scott Pilgrim vs The World, shows abs workouts, Mass Effect: Andromeda, Breath of the Wild, food, getting enough rest between workouts, TNTM stuff, PS plus games, y mas.


Avengers Abs: approx 45min
1min each
Warmup:
Jog
Jumping Jacks
Knee Highs
Spirit Bomb/Ki Power up 
Butt Kicks
Heisman
Jump Rope
123 Heisman
Mummy Kicks
Stretch
Up, in, out
Lay Down Crunch
Raised Leg Crunch
Knees up Crunch
Seated Twist
Crunches
Angle Twist
Crossover Crunch
Seated Twist w Leg raise
Lay down bicycles
Angle Twist w Leg raise
Heel Touches
Spider-Mans
Oblique Crunches
Plank Spider-Mans
Push-up Plank
Spider-Man Push-ups
Plank

Comments

  1. Butikken har løst problemer for mig, tjenesten er meget tålmodig, replika gucci sko det er en perfekt shopping oplevelse. Da jeg modtog tøjet, troede jeg det var en meget god kopi af tøjet.billige gucci damer sko Jeg kan lide denne online butik, denne kjole er enkel og generøs. Meget tilfreds med dette køb.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts