Tuesday, August 15, 2017

TNTM Nerdy Fitness Vlog #21 Tattoos

Pablo Gunner talks about work stuff, food, hardcore abs workout, dude walking in on him while checking himself out, not having energy to workout due to not eating, weekend plans, asks what tattoos you have and why, being nice, y mas.

 
Avenger Abs
Warmup:1min each
Jog
Jumping Jacks
Knee Highs
Spirit Bomb/Ki PowerUp(Charge)
Jump Rope
Butt Kicks/Liar Liars 
Heisman
Mummy Kicks
123 Heisman
Stretch
In&Outs
Cross Leg Sit-Ups
Bicycles
V-Up Roll-Ups
Reverse Bicycles
Oblique V-Ups
LL COOL Js
Leg Climbs
Hello Dolly's
Mason Twist
Leg Lifts
Crunchy Frogs
Scissors
Stretch

1 comment:

  1. Butikken har løst problemer for mig, tjenesten er meget tålmodig,køb moncler boern det er en perfekt shopping oplevelse. Da jeg modtog Moncler tøj, troede jeg, det var en god kopi af Moncler dunjakke. Jeg kan lide denne online butik,køb moncler kvinder gilet denne Moncler kjole er enkel og generøs. Meget tilfreds med dette køb.

    ReplyDelete